Bataattisalaatti vuohenjuustolla ja kanankoivilla - North Carolina Sweet Potatoes

Bataattisalaatti vuohenjuustolla ja kanankoivilla

4 annosta

4 kanankoipea (á n. 100 g)
4 siivua pekonia (n. 80 g)
1/2 tl sinappia (keskivahva)
suolaa
1/2 rkl aprikoosihilloa
3 rkl oliiviöljyä
1/2 ruukku vesikrassia
1 avokado
5 vuohenjuustokiekkoa (á 20 g)
öljyä grilliritilää varten

Ohjeet

1. Keitä bataatteja 20 minuuttia. Sillä aikaa pese kanankoivet ja kuivaa ne. Kääri pekoniin ja työnnä aina 1 salvian lehti pekonin alle.

2. Voitele grilliritilä öljyllä ja grillaa kanankoivet joka puolelta kullanruskeiksi kuumassa grillissä.

3. Sekoita sillä aikaa sinappi, ½ tl suolaa ja aprikoosihillo. Lisää oliiviöljy vähitellen sekoittaen. Leikkaa vesikrassi ja ripottele salaatinkastikkeeseen. Valuta bataatit, anna jäähtyä ja kuori. Viipaloi bataatit ja grillaa molemmin puolin. Yhdistä bataattiviipaleet ja salaatinkastike.

4. Puolita avokadot. Poista kivi, irrota hedelmäliha kuoresta ja leikkaa viipaleiksi. Puolita vuohenjuustokiekot. Lisää avokado ja vuohenjuusto bataatin joukkoon ja sekoita varovaisesti. Sivele kanankoivet chilikastikkeella. Tarjoile salaatti ja kanankoivet yhdessä.

Valmistusaika: n. 45 minuuttia

Ravintoarvo

Energiaa:
554 kcal / 2320 kJ
Proteiinia:
30,3 g
Rasvaa:
32 g
Hiilihydraatteja:
35,9 g