Valmistus:
- Valuta kikherneet. Sekoita kikherneet, 3 rkl öljyä, korianteri, juustokumina ja
1/2 tl suolaa kulhossa. Levitä kikherneet leivinpaperilla vuoratun uunipellin toiselle puoliskolle. Kuori, pese ja viipaloi bataatit (paksuus n. 0,5 cm). Levitä bataattiviipaleet kikherneiden viereen uunipellille. Valuta bataattien päälle 2 rkl öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Esipaista esilämmitetyssä uunissa (sähköuuni: 225 °C:ssa / kiertoilma: 200 °C/ kaasu: katso valmistaja) n. 20 minuuttia. - Tällä välin sekoita jogurttiin 2 rkl karpaloita, sokeria, sitruunamehua ja karpalomehua. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Pese kala, taputtele kuivaksi ja leikkaa suupaloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna 4 rkl öljyä paistinpannussa. Paista lihaa käännellen 4 minuuttia. Ota liha pois pannusta.
- Puhdista ja pese kukkakaali. Raasta kukinnot varresta. Leikkaa parsakaalin kukinnot irti, pese ja keitä suolavedessä 3 – 4 minuuttia. Ota parsakaali pois. Keitä kukkakaaliraastetta suolavedessä n. 4 minuuttia. Kaada tiheään siivilään.
- Asettele kikherneet, bataatit, kukkakaali, parsakaali ja loput karpalot kulhoihin. Asettele kanafileet päälle ja tarjoa yhdessä jogurttikarpalodipin kanssa.
Valmistusaika: n. 40 minuuttia