Parsaa varten :
Halkaise parsa pituussuuntaan, leikkaa kolmeen, n. 4 cm:n pituiseen palaan. Kuullota parsat voissa, mausta, lisää kanafondi ja kypsennä. Ota parsafondi talteen jatkokäyttöä varten. Lisää purjo parsan joukkoon ja mausta.
Bataatteja varten:
Mausta bataatit merisuolalla ja valuta oliiviöljyä päälle. Kääri alumiinifolioon ja paista uunissa 160 °C:ssa hitaasti n. 40 minuuttia. Kuori ja leikkaa yhtä pitkiin paloihin, kuullota sitruunan kuoren ja chilin kanssa voissa.
Vinkki:
Anna kypsennetyn bataatin kuoren kuivua uunissa 80 °C:ssa yön yli ja paista rapeiksi sipseiksi kasvirasvassa, mausta suolalla.
Sitruunavaahtoa varten:
Laita kaikki ainekset kulhoon ja vaahdota sekoitussauvalla, kunnes syntyy emulsio ja täytä se sifoniin. Sulje sifoni ja pidä sitä vesihauteessa lämpimänä 70 °C:ssa. Ravista välillä, jotta muna ei juoksetu.
Lautaselle asettelu:
Jaa parsa, purjo ja bataatit lautasille, ripottele sitruunavaahtoa päälle ja ripottele päälle ruohosipulisilppua.
Koristele bataattisipseillä.