Bataattivaahtoa varten:
Pese, kuori ja leikkaa bataatit pieneksi ja keitä ne pehmeäksi kanafondissa. Soseuta yhdessä kuohukerman ja ranskankerman kanssa tehosekoittimessa ja painele lopuksi tiiviin siivilän läpi. Keitä valkoinen portviini ja Noilly Prat kokoon ja lisää kerman joukkoon. Mausta, kiehauta ja sekoita voinokareet joukkoon.
Royalia varten:
Sekoita 600 g kermaista bataattisosetta, munat ja munankeltuainen ja annostele 4 suurelle keittolautaselle. Peitä foliolla ja anna jähmettyä 85 °C:ssa n. 40 minuuttia.
Kampasimpukoita varten:
Leikkaa brick-taikina ohuiksi suikaleiksi, mausta simpukat ja kääri taikinaan. Anna kuivua hiukan ja paista rapean kullanruskeaksi kuumassa oliiviöljyssä.
Lisuketta varten:
Kuullota bataatit oliiviöljyssä, lisää punaviinietikka, keitä kokoon. Lisää kanafondi, anna hautua hitaasti peitettynä. Lisää rusinat, ruostehappomarjat ja kaprikset ja mausta.
Lisää hieman oliiviöljyä, siirrä sivulle odottamaan ja kääntele ruostehappomarjat lämpimän kastikkeen joukkoon.
Bataattien on jäätävä mehukkaiksi. Paista kukkakaaliviipaleet varovaisesti pienessä määrässä voita, mausta suolalla ja pippurilla, lisää korianteria.
Lautaselle asettelu:
Asettele bataatit, kampasimpukat ja kukkakaali royalin päälle kauniisti ja tarjoile lopun bataattivaahdon kanssa.